Mindfulbizz spacer IAM IAM IAM TEAM IAM CONTACT
Aandachttrainingen voor particulieren en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek

Team

Als je er niet mee inzit naar wie de eer gaat, kan je samen bergen verzetten

Alle MINDFULBIZZ trainers zijn hooggekwalificeerde Mindfulnesstrainers. Ze vervolledigden de vier fases van opleiding bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness.

Mindfulbizz België

David Dewulf
david

David Dewulf is arts en volgde tientallen opleidingen in binnen- en buitenland op het vlak van Life Coaching, persoonlijke ontwikkeling, Mind/Body en Mindfulness. Hij gaf meerdere lezingen voor Harvard postgraduaat opleidingen. Hij is oprichter en voorzitter van het Instituut voor Aandacht & Mindfulness (www.aandacht.be) en Mind/Body Medicine (www.mindbody.be). Hij introduceerde MBCT (mindfulness based cognitive therapy) in België, dit is de mindfulness training die wordt aangewend ter preventie van depressie. Hij werkt samen met U Gent en KU Leuven voor wetenschappelijk onderzoek. Hij is auteur van ondermeer Mindfulness, een pad van vrijheid (2007, Acco); het Mindfulness werkboek (2008, Roularta) en De Mindful Box, 7 inzichten voor je levenswerk (2010, Roularta).

 

Inge Thijsinge

Na het behalen van haar Master in de Organisatiepsychologie aan de K.U.L. in 1991, bouwde Inge Thijs haar bedrijfservaring op in de marketing onderzoekscel van een Amerikaanse multinational en als personeelsconsulent voor een Belgische grootbank. Ondertussen haalde ze haar Bachelor diploma in de Bedrijfskunde. Ook verdiepte ze zich in de loop van die jaren in diverse bedrijfstrainingen over communicatievaardigheden, groepsdynamica, change management, coaching, leiding geven, persoonlijke effectiviteit en timemanagement, selectie en development center technieken. Tegelijk groeide haar vaardigheid in het faciliteren en coachen van groepen doorheen complexe veranderingsprocessen. Niet oordelende aandacht of Mindfulness als levenshouding staat centraal in haar aanpak als therapeutisch coach en trainer in stress management en constructief denken.

Haar website: www.miracles.be

 

Stefanie Van Crombrugge inge

Stefanie is klinisch psychologe (Ugent) en werkt nu als zelfstandig psychotherapeute in Oudenaarde. Ze werkt vooral met volwassenen met stressklachten, burn-out, depressie en relationele problemen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Vanuit haar systeemtheoretisch denkkader en beroepservaring is ze vertrouwd met opleiding in communicatievaardigheden, coaching en het versterken van persoonlijke competenties. Vanuit de ervaring dat mindfulness voor zichzelf een houvast biedt bij stress of moeilijke ervaringen, is ze ervan overtuigd dat mindfulness voor veel mensen een antwoord kan bieden op het omgaan met stress. lichamelijke klachten en emotionele pijn. Stefanie vindt het erg belangrijk om tijd door te brengen met haar twee kinderen, partner en de mensen die haar nauw aan het hart liggen. Ze houdt van eenvoudige dagelijkse dingen, reizen, cultuur en sport.