Mindfulbizz spacer IAM IAM IAM TEAM IAM CONTACT
Aandachttrainingen voor particulieren en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek

Trainingsaanbod - Verdiepingsdagen

Het leven is als een rivier, als je stopt met roeien, ga je achteruit

Mindfulbizz verdiepingsdagen

Na een MINDFULBIZZ training te hebben afgewerkt, kunt u deelnemen aan MINDFULBIZZ verdiepingsdagen.

Deze dagen worden telkens georganiseerd rond een welbepaald centraal thema zoals bijvoorbeeld verdieping van stabiele aandacht, attitude, communicatie of oplossingsgericht denken.

Na een geleide zitmeditatie en een theoretisch gedeelte, is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de trainer en met de andere deelnemers. U kunt uw MINDFULBIZZ plan herevalueren en inspiratie opdoen.

Andere dagen zijn helemaal in stilte en richten zich op het bekwamen van reeds aangeleerde vaardigheden. Ook in deze dagen worden nog nieuwe elementen aangereikt.

De Mindful Box (TM) verdiepingsdag

Dr David Dewulf heeft speciaal voor mensen die meer geëngageerd in het werkveld en het leven willen staan de Mindful Box TM gecreëerd. De Mindful Box TM , dat zijn 7 mindfulness inzichten op een inzichtelijke en praktische manier vertaald in het creativiteitsprincipe ‘thinking out of the box’. Ze vormen een praktisch kader van waaruit je creatief kan reageren op ‘moeilijkheden’ en uitdagingen op het werk en privé. Over deze inzichten heeft dr. David Dewulf ook het boek 'De Mindful box' geschreven.

Duur

Een Mindful Box TM workshop duurt 2,5 uur.

Aantal deelnemers

Om de kwaliteit van onze workshops te kunnen garanderen en om de interactiviteit te bevorderen, is het aantal deelnemers van een Mindful Box TM workshop beperkt tot 35.

Data

Zie agenda.

U kan ook een training specifiek op maat van uw bedrijf of organisatie aanvragen.

Meer info? Mail naar communicatie@aandacht.be