Mindfulbizz spacer IAM IAM IAM TEAM IAM CONTACT
Aandachttrainingen voor particulieren en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek

Team

If you stop worrying about who gets the glory, you can move mountains together

All MINDFULBIZZ trainers are highly qualified Mindfulness trainers. They have completed the four phases of training at the Instituut voor Aandacht en Mindfulness (Institute for Attention and Mindfulness).

Mindfulbizz België

Ylva Berg
Ylva Berg

Ylva Berg is Beleidsmedewerker bij I AM. Ze volgt onder andere de werking van Mindfulbizz op en biedt ondersteuning op het vlak van organisatie-ontwikkeling en fondsenwerving.

Ylva studeerde psychologie en sociaal-culturele Agogiek aan de VUB, werkte daarna enkele jaren als consulente en leidinggevende bij Actiris en vervolgens 7 jaar als regiocoördinator bij IC vzw, een federatie die etnisch-culturele verenigingen begeleidt. In haar beroepsleven als zelfstandige geeft ze Mindfulness-trainingen en combineert ze Mindfulness met muziek (zang) en coaching voor volwassenen en voor kinderen in verschillende talen (NL, FR, P).

Creativiteit en het samen delen van levenservaringen zijn voor Ylva essentiële elementen op haar route. Samen met haar partner werkte ze in 2015 het project “Muzicando” uit, gedurende vijf maanden verblijf in Portugal met hun gezin. In dit project uit zich ook Ylva’s passie voor het werken rond leren luisteren, zelfvertrouwen versterken en stress beheersen, zowel met volwassenen als met kinderen. Ook treedt ze regelmatig op met haar muzikale projecten, waaronder het a capella duo “La Louve Heureuse”, en het Braziliaanse “Duo Abayomi”.

Sofie Heremans
Sofie Heremans

Sofie is klinisch psychologe en mindfulness based cognitief therapeute. Gepassioneerd door alles wat met de menselijke geest en diens plasticiteit te maken heeft, geeft ze trainingen rond neuropsychologie en persoonlijke ontwikkeling. Ze ondersteunt organisaties bij veranderingsprocessen en geeft trainingen rond communicatie en (zelf)leiderschap. Vanuit haar activiteit als bedrijfscoach, begeleidt ze jongeren op de weg naar het ondernemerschap. Haar andere passies zijn fotografie en dans en ze houdt van verre avontuurlijke reizen. Mindfulness is haar anker om elke dag voluit te leven met dankbaarheid voor het avontuur van het leven!

Florence Pérès
Florence Pérès

Florence is gediplomeerd mindfulness trainer en specialiseert zich in “mindful stress hantering”.

Na haar communicatiestudies, ging ze aan de slag bij één van de eerste internetbureaus in België. Al bijna 20 jaar lang is ze actief in de sector van de digitale media en het internet en het heeft haar altijd geboeid wat voor impact technologie en digitale vernieuwingen hebben op ons dagelijks leven.

Naast de interesse om een zekere tegenwoordigheid en bewustwording te brengen in onze moderne, door technologie overheerste tijden, is het thema ‘stress’ en ‘gezonder en evenwichtiger leven’ ook steeds aanwezig geweest.

Zo kwam ze al vrij jong in contact met yoga en beoefende jarenlang intensief hatha yoga, ze studeerde drie jaar lang shiatsu (acupressuur)en volgde ook een opleiding tot V.G.L.-Gezondheidsconsulent (voedings-gezondheid-leefwijze).

Mindfulness bracht de grootste kentering in haar levenskwaliteit en op een natuurlijke wijze werd het een nieuw traject in haar professioneel leven. Vanuit de hectische, dynamische en snel groeiende werkomgevingen waarin ze al altijd actief was, de samenwerking met verschillende soorten teams (marketing, sales, IT, HR, productie, klantendienst,…) en de kennis die ze opdeed als consultant bij klanten met erg uiteenlopende bedrijfsculturen, is ze vertrouwd met het reilen en zeilen op de werkvloer. Die ervaring neemt ze mee in haar mindfulness trainingen. Vandaag combineert ze het geven van mindfulness trainingen en workshops met consultancy in een bedrijf dat zich toespitst op digitale transformatie en innovatie.

Ze houdt van schilderen, lezen, naar tentoonstellingen gaan, wandelen in de bossen en aan zee, is getrouwd en moeder van twee kinderen.